fredag den 24. februar 2012

Det at være sexualist

Noget af det fedeste jeg har gjort! Det at stå frem foran andre unge mennesker, og fortæller om kønssygdomme og sex generat, rører mig slet ikke. Det er altså ret fedt. Det er altid ved nogen vi ikke kender, som vi holder foredrag for. Som sexualist, er man også nogen gange nød til at spørge om folks holdning til f.eks biseksuelle, porno, utroskab, kærester osv.
Nogen gange kan det måske godt være grænseoverskridende, men alligevel også fedt, at kunne presse sig selv til at stille sig frem og have en debat med mennesker på ens egen alder, er så cool!!
Vi er alt i alt syv seje piger på tur, og skiftes til at tage ud til foredrag. Men vi mangler ellers nogle friske fyre til at komme med!!!! Hvis nogen er friske!! :-D
Vi har en aftale med vores super cool chauffør, som kører os fra start til slut, at vi SKAL på McDonald efter HVER foredrag vi har holdt.. :-)))) 

Jeg har fået en meget større selvtillid, og står mere og mere ved mine meninger og holdninger, fordi man står og skal fortælle om ens egen erfaringer, erindringer og ikke mindst holdninger til forskellige ting. :-)))) 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar